Synergetix – Continut educational

Conținut interactiv pentru angajați
Dezvoltat utilizând: Articulate Storyline

Cursuri la comandă create cu ajutorul suitei Articulate Storyline, urmărind obiective educaționale clare și folosing instrumente de lucru intuitive și eficiente. Cursurile includ element video, activități interactive, note și materiale suport, studii de caz. Storyline ne permite să le dezvoltăm în timp scurt și în formate diverse.

Conținut pentru angajați (video tutorial)
Dezvoltat utilizând: Adobe Captivate

Sunt cursuri create să ofere informații cu privire la utilizarea unor aplicații pe care angajații le utilizează în activitatea de zi cu zi. Includ clipuri proiectate să fie clare și ușor de folosit, care prezintă informațiile în contextul aplicației care trebuie deprinsă. Oferă totodată posibilitatea de fixare și evaluare a cunoștințelor cursanților.

Materiale de curs interactive on-line
Dezvoltate utilizând: HTML5, Javascript, Bootstrap

Materialele de curs sunt dezvotate să fie folosite în instituții de învățământ superior, atât pentru studiu individual, cât și în amfiteatru. Cursul prezentat pornește de la un material de studiu clasic. Formatul are la bază strucutra unui curs clasic, folosește un design adaptiv și include sarcini interactive cu rol de fixare a cunoștințelor.

Lecții în format video
Dezvoltate utilizând: Adobe After Effects, Photoshop

Lecția prezentată este parte dintr-o colecție care are ca scop să îi ajute pe elevi să se pregătească mai bine pentru susținerea Evaluării Naționale la finalul clasei a VIII-a. Lecția prezintă concepte cheie într-o manieră ușor de înțeles. Este însoțită de probleme pentru fixare și teste de evaluare create în acord cu programa școlară.